Velkommen

til Meaningful Moments

Hyggeligt at møde dig!

Vi er Meaningful Moments, en dansk start-up virksomhed, som ønsker at skabe uforglemmelige minder og oplevelser til par og familier.

Vi tror på, at selv de mindste oplevelser kan skabe de største minder. Vores mission er at bringe jer tættere sammen gennem sjove, udfordrende og kreative aktiviteter. Vi tror på, at livet er en samling af minder, hvor de små uventede øjeblikke har en stor betydning. Derfor arbejder vi hårdt for at give jer det I har brug for, til at skabe nye oplevelser og minder sammen. Med vores bøger kan I opdage nye måder at nyde hinandens selskab på, skrabe jer til nye oplevelser og have det sjovt, mens I skaber minder, der varer livet ud.

Hvem er vi?

Meaningful Moments er startet af Line & Marcus med en simpel idé: At skabe værdi og glæde gennem fælles oplevelser. Vores bøger er designet til at inspirere jer til at bryde ud af rutinerne og finde nye måder at skabe fælles minder og nyde hinandens selskab.

Produkter, der er lavet med omtanke for planeten

Vi elsker vores planet! Vi har derfor sikret en bæredygtig produktion, hvor vores produkter laves i tæt samarbejde med et lokalt, dansk og svanemærket trykkeri, som kun benytter FSC-certificeret papir.

Hvorfor Vælge Meaningful Moments

Lokalt Produceret

Vores produkter er stolte af at være 100% danske, fra produktion til design.

Bæredygtig

Vi bruger et svanemærket trykkeri, FSC-certificeret papir og arbejder konstant på at minimere vores miljøpåvirkning.

Skab Minder

Skab uforglemmelige minder gennem udfordrende og unikke oplevelser, der binder vores jer tættere sammen.

Den Perfekte Gave

Det er en gave der bliver ved med at give. En gave fyldt med Minder, oplevelser & udfordringer