Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Idéer til dates derhjemme

Sjove og kreative dates i eget hjem

I en travl hverdag med jobs, familie og venner kan det være svært at finde tid til at date hinanden - derfor hjælper vi jer med date idéer til jer som er hjemme. Transporten tager måske for meget tid, og det kan også være, der er nogle børn, der skal passes. Alt det kommer I udover, hvis I går på date med hinanden derhjemme.

Meaningful Moments har lavet en bog fuld af date idéer hjemme såvel som ude – men hvor flere af dem foregår hjemme hos jer selv, og som rummer pladsen til eventuelt børn ved siden af. 

Dates, der passer ind i en travl hverdag

Det behøver ikke være begrænsende eller kedeligt at gå på date derhjemme. Hvis man ser positivt på det, er der en lang række fordele ved at følge vores date idéer hjemme:

  • I sparer transporttiden 
  • I behøver ikke sørge for børnepasning
  • I befinder jer i faste og trygge rammer
  • Skrid i tidsplanen er intet problem – daten kan foregå, når det passer jer

Hos Meaningful Moments gør vi en dyd ud af at finde på anderledes, sjove og kreative date idéer, som I måske ikke selv havde tænkt på. Hos os handler det ikke bare om at lave en lækker middag eller nyde en god film. 

Vores date idéer hjemme har altid et personligt tvist – det handler om, at I skal have det sjovt, mens I lærer hinanden endnu bedre at kende. 

 

Daté idéer til hjemmet 

Mange af de klassiske ting, man normalt foretager sig derhjemme, kan gøres med et romantisk og personligt tvist, med de rette date idéer hjemme. Lær eksempelvis mere om hinandens liv før I mødtes ved at genbesøge barndommen. Se jeres yndlingsfilm fra barndommen – gå all in og lad både slik, mad og drikke matche filmens tema. 

I kan også vise jeres kreative sider frem og tegne hinanden eller i fællesskab lave en tegneserie, der viser jeres allerførste møde. 

Eller hop i træningstøjet og dyrk en times yoga med sjove, selvopfundne yogastillinger – kun fantasien sætter grænser. Men vi kan også hjælpe jer og jeres fantasi lidt på vej med vores bog fuld af skrabefelter, der gemmer på nytænkende date idéer hjemme.

 

MERE SOM DETTE

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Leder du efter de perfekte oplevelsesgaver til par, så kan vi hjælpe dig med en bog propfyldt med gode date idéer, sjove aktiviteter og mindeværdige øjeblikke.

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Laver I altid det samme, når I holder date aften? Læs med og bliv inspireret til noget nyt. Vi guider jer til kreative og personlige date idéer med kæresten!

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Idéer til dates hjemme kan sagtens være kreative, sjove og anderledes. Og så kan de udføres uden at skulle sørge for transport og børnepasning.