Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten
Sjove og personlige oplevelser

Savner du inspiration til anderledes date idéer med kæresten? Så læs med her og få masser af inspiration til, hvordan I kan nyde hinanden selskab på sjove, kreative og personlige måder, mens I lærer hinanden endnu bedre at kende. 

Når man er kærester, og nyforelskelsen stille og rolig erstattes af hverdagens trummerum, kan man nemt glemme at få arrangeret dates og hyggelige stunder i hinandens selskab. Når endelig den så står på date aften, ender man måske med at lave de sædvanlige ting. 

Det har vi hos Meaningful Moments sat os for at ændre med vores bog med skjulte oplevelser og dates. Det kan sagtens være sjovt, legende og nyt at gå på date – også selvom man har været kærester i mange år. 

Gode date idéer med kæresten

Hvad kan man så finde på af nytænkende date idéer med kæresten? Vi foreslår, at man giver de klassiske dates et kreativt og personligt tvist:

 • Invitér din kæreste med på udflugt til et sted, der har betydet meget for dig i din barndom. Find din indre guide frem og giv en rundtur

 • Lær noget nyt og kreativt sammen på madlavningskursus, bagekursus, keramik- eller malerkursus

 • Invitér din kæreste på filmaften derhjemme og sæt din yndlingsfilm fra du var teenager på. I kan gå all in og lade mad, snacks og drikke matche filmens tema

 • Tag på en aktiv date. I kan for eksempel tage et slag minigolf eller vandre den nærmeste skov tynd. Se Danmarks Naturfredningsforenings guide til skove i Danmark

 • Vær kreative sammen og skab jeres egen tegneserie over jeres første date

    Læs også vores guide til sjove date ideér

    Lad tilfældighederne råde og skrab jer til anderledes dates

    Med Meaningful Moments date bog kan I skrabe jer til endnu flere sjove, personlige, kreative og anderledes date idéer med kæresten. De dates, der gemmer sig bag bogens skrabefelter, er hemmelige, men vi giver nogle små hints for eksempel til, om I skal ud af huset for at udføre daten. 

    Filosofien bag vores date idéer er, at det skal være sjovt, uhøjtideligt og legende at gå på date med kæresten. Vores vision er, at I skal grine sammen, mens I lærer hinanden endnu bedre at kende. 

    Hvis I vil forevige minderne fra jeres dates, kan I vælge en af vores bøger med tilhørende kamera eller mobil printerI bogen er der lavet plads til at indsætte jeres billeder og små noter – dermed har I minder for livet samlet i én.

     

    MERE SOM DETTE

    Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

    Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

    Leder du efter de perfekte oplevelsesgaver til par, så kan vi hjælpe dig med en bog propfyldt med gode date idéer, sjove aktiviteter og mindeværdige øjeblikke.

    Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

    Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

    Laver I altid det samme, når I holder date aften? Læs med og bliv inspireret til noget nyt. Vi guider jer til kreative og personlige date idéer med kæresten!

    Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

    Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

    Idéer til dates hjemme kan sagtens være kreative, sjove og anderledes. Og så kan de udføres uden at skulle sørge for transport og børnepasning.