Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par 

En bog med unik inspiration

I vores oplagte oplevelsesgaver til par, får I masser af inspiration til oplevelser for par, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende og få minder for livet - og det hele kan endda dokumenteres helt originalt i jeres fælles bog. Det kan være svært hele tiden at opfinde den dybe tallerken, hvad angår dates, oplevelser, små aktiviteter og situationer som kan skabe minder samt en god dialog i en travl hverdag.

I vores parudgave har vi samlet 36 gode, sjove, meningsfyldte, personlige og mindeværdige aktiviteter og oplevelser til jer. Bogen dækker både over indendørs såvel som udendørs aktiviteter, store som små.

 

Den rette gave til dig selv, din partner eller en vært

Den bedste gave man kunne tænke sig at give, er selvfølgelig en gave, der holder evigt. Blomster visner og vin bliver drukket, men vores bog er skabt til at gemme evigt på minder. Modsat mange andre oplevelsesgaver til par indeholder den ikke bare én oplevelse, men derimod 36 oplevelser, udfordringer og dates.

Alle oplevelserne er skjulte. Det vil sige, at de gemmer sig bag skrabefelter. Ud fra de hints vi giver til, om daten foregår ude eller hjemme, om den kræver børnepasning, og hvor længe I skal bruge på den, kan I vælge at skrabe det felt, der passer bedst ind i jeres rammer.

Ved tilkøb af et kamera eller en foto printer, kan I forevige de sjove øjeblikke, I får på jeres dates og klistre dem ind i bogen. Dermed har I altid gode minder at kigge tilbage på.

 

Oplevelsesgaver til par med idéer til anderledes dates

Uanset om du forærer vores oplevelsesgaver til par til dig selv, din partner eller til et par i din omgangskreds, kan du være sikker på, at modtagerne får et væld af inspiration til nytænkende og anderledes dates og aktiviteter. 

Hos Meaningful Moments er vores filosofi, at det skal være sjovt, legende og spændende at date hinanden og få oplevelser sammen. Derfor har vi udtænkt 36 idéer til oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige. 

De klassiske date idéer som filmaften, madlavning, restaurantbesøg og dagsudflugt får et personligt, kreativt og anderledes tvist hos os. Er du nysgerrig? Så tag et kig på vores Skjulte Oplevelser™ | Parudgaven og forudbestil den allerede i dag.

 

Vil du have endnu mere inspiration til oplevelsesgaver og oplevelser? Se også VisitDenmarks guide til oplevelser i Danmark. 

MERE SOM DETTE

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Leder du efter de perfekte oplevelsesgaver til par, så kan vi hjælpe dig med en bog propfyldt med gode date idéer, sjove aktiviteter og mindeværdige øjeblikke.

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Laver I altid det samme, når I holder date aften? Læs med og bliv inspireret til noget nyt. Vi guider jer til kreative og personlige date idéer med kæresten!

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Idéer til dates hjemme kan sagtens være kreative, sjove og anderledes. Og så kan de udføres uden at skulle sørge for transport og børnepasning.