Første date idéer – inspiration til en anderledes første date

Første date idéer – inspiration til en anderledes første date

Første date idéer

Inspiration til en anderledes første date

Få gang i dine aftaler med gode første date idéer. En første date behøver ikke bestå af et besøg på en ølbar eller gåtur med en kop kaffe. Ofte ender man med at lave det samme, når man skal mødes for første gang. 

Men har du lyst til at overraske en særlig person med en første date lidt udover det sædvanlige, er der heldigvis et væld af muligheder – kun fantasien sætter grænser.


Aktive dates  

At være på date første gang kan tit være forbundet med nervøsitet. Hvad hvis vi ikke har noget at tale om? Hvad hvis der bliver akavet stemning? Ved at vælge en aktiv første date, sikrer man, at fokus ligger på aktiviteten, og ikke hvorvidt snakken nu flyder, og om man får sagt det rigtige. 

Paraderne falder, snakken giver sig selv lidt lettere, og så har I en sjov oplevelse i bagagen at tale om på jeres næste date. Første date idéer, der er aktive, kunne være:

  • En tur til den nærmeste minigolfbane
  • En cykeltur i skoven
  • En tur til den nærmeste klatrevæg 
  • En tur i kano, kajak eller robåd
  • En tur ud og stå på skøjter

Med disse første date idéer er I sikre på at komme ud af jeres comfort zone og få grinet en masse.

 

Første date idéer for de eventyrlystne

Hvis I er eventyrlystne og vild med overraskelser, kan I lade tilfældighederne råde. Stå på et tog, og se hvor det bringer jer hen eller kast en terning, og lad den bestemme, hvilken af en række oplistede aktiviteter, I skal lave.

Hos Meaningful Moments synes vi godt, at dates må være sjove, anderledes, overraskende og lidt skøre. 

Overraskelseselementet er en hovedkomponent i vores bog, der er fuld af nytænkende date idéer. Alle idéerne gemmer sig bag skrabefelter og er oplagte til par. Men der kan også findes masser af inspiration til første date idéer – så længe I tør lade jer overraske.

MERE SOM DETTE

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Leder du efter de perfekte oplevelsesgaver til par, så kan vi hjælpe dig med en bog propfyldt med gode date idéer, sjove aktiviteter og mindeværdige øjeblikke.

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Laver I altid det samme, når I holder date aften? Læs med og bliv inspireret til noget nyt. Vi guider jer til kreative og personlige date idéer med kæresten!

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Idéer til dates hjemme kan sagtens være kreative, sjove og anderledes. Og så kan de udføres uden at skulle sørge for transport og børnepasning.