Sjove date idéer med oplevelsesbog fyldt med dates og nye udfordringer

Sjove date idéer med oplevelsesbog fyldt med dates og nye udfordringer

Sjove date idéer


Inspirationsbog til oplevelser med kæresten

I et parforhold kan det være svært løbende at finde de gode og sjove date idéer, og man savner ofte lidt god inspiration. Med vores bog, kan I skrabe jer til grin og god inspiration til oplevelser. Vi sørger for, at I sammen har noget og lave, så I kun skal fokusere på at lære hinanden endnu bedre at kende, og skabe gode minder.

Vi har samlet lidt inspiration og sjove date idéer til jer, foruden de 36 geniale idéer som I kan finde i vores bog (der kan forudbestilles allerede nu).

  1. Tag på ø-hop ved jeres nærmeste ø.
   Danmark har 406 øer, og hvorfor ikke besøge nogle af de hyggelige små afkroge. Find en lille dansk ø tæt på jer, pak en kurv og medbring gode snacks.

  2. Vendespil med minder.
   Print hver især billeder ud af de 3 yndlings områder tæt på jer, og lav dem til brikker, som kan indgå i et vendespil. Besøg dernæst de områder i den rækkefølge, som I får vendt og husket billederne på.

  3. Ud på havet med kajak
   Flere steder i Danmark langs kysterne er der mulighed for at leje kajakker, kanoer, paddleboards og andre lignende havbåde. En dag på havet giver altid gode samarbejdsegenskaber og glæde.

  4. Madlavning på en regnvejrsdag
   Lav begge en barndoms servering, uden nogen grænser, til hinanden, som tager jer ned ad memory lane. Så kan I sætte ord på jeres fortid, og hvorfor netop den ret har en helt speciel plads hos jer. Det er en af de sjove date idéer, som er god på en dag, hvor vejret ikke byder på udendørs aktiviteter.

 

Tag jeres dates til et nyt niveau

En bog med oplevelser og udfordringer, hvor du kan skrabe sjove oplevelser frem OG vedlægge billeder af jeres grin, sjove møder og absurde situationer? Det er netop det, vi tilbyder. Udover vores bog kan du købe en pakkeløsning, hvor I får et kamera med eller mobil printer, så I, løbende på jeres aktiviteter, kan gemme jeres minder i bogen

Bogen med sjove date idéer er både perfekt til jer, der lige er begyndt at date mere fast, jer der har set hinanden i lidt tid og til det faste par efter flere år, som elsker de gode grin og sjove oplevelser.

 

Kom ud af jeres komfort zone og skab minder sammen

Med det helt rette skub kan vores bog med sjove date idéer skubbe jer som par ud af jeres comfortzone, så I kan skabe minder for livet. Minder og aktiviteter er med til at skabe nærvær, ro og tillid til hinanden, og det er derfor vigtigt at bruge en masse god tid sammen. 

Og det vil vi gerne hjælpe med. En bog fyldt med sjove date idéer giver anledning til anderledes taleemner, aktiviteter I muligvis ikke selv havde fundet på, og områder I muligvis ikke var kommet ud til.

36 uforglemmelige og sjove date idéer

Vores bog har på nuværende tidspunkt 36 forskellige, uforglemmelige og sjove date idéer, som jeres forhold kan få glæde af. Derudover holder vi os løbende opdaterede og videreudvikler til flere forskellige målgrupper, hvor blandt andet vores Familieudgave er på trapperne. 

Tag i mellem tiden romantikken et skridt op, og nyd livets små stunder. Vi ved, at jeres parforhold altid kan bruge lidt krymmel på kagen og få gang i lidt ekstra sjov og ballade.

Den perfekt gave til manden eller kvinden der har alt

Ikke nok med at vores datebog er den perfekte gave til jer selv som par, så mener vi også, at det er den perfekte gave til manden eller kvinden, der har alt. For hvem kunne ikke bruge lidt ekstra inspiration i sit datingliv eller parforhold?

Denne bog spreder med sikkerhed glæde hver dag, for den heldige som modtager den. Det får vedkommende op af stolen og ud til oplevelserne, og du kan altid købe en bog med til dig selv, hvis det frister undervejs.

 

MERE SOM DETTE

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Leder du efter de perfekte oplevelsesgaver til par, så kan vi hjælpe dig med en bog propfyldt med gode date idéer, sjove aktiviteter og mindeværdige øjeblikke.

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Laver I altid det samme, når I holder date aften? Læs med og bliv inspireret til noget nyt. Vi guider jer til kreative og personlige date idéer med kæresten!

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Idéer til dates hjemme kan sagtens være kreative, sjove og anderledes. Og så kan de udføres uden at skulle sørge for transport og børnepasning.