Værtindegave idéer - Sjov og inspirerende værtsgave

Værtindegave idéer - Sjov og inspirerende værtsgave

Det kan være svært at finde den helt rette værtsgave, derfor hjælper vi dig lidt på vej med de perfekte værtindegave idéer. Hvad hvis alle disse idéer var samlet i én bog? I en original, inspirerende og sjov bog for mulige dates måske?

Hos Meaningful Moments har vi samlet idéer, udfordringer og oplevelser i én bog, som din værtinde og hendes partner kan bruge til at få en masse sjov inspiration til at skabe gode minder. En værtindegave som er perfekt til hende, der har alt.


Et par tips og værtindegaveidéer til hende, der har alt

Vi har samlet nogle af vores favoritter og vindere til den værtinde, der har alt. For foruden vores bog, er der et par inspirerende gaveidéer, som er værd at fremhæve.

  • Gavekort til en behandling
  • En overraskelsestur ud i det fri
  • Planter, urter eller frø til planter, som kan sås
  • En middag for to

Minder, der holder for livet

Den bedste værtsgave vil vi dog mene, er den gave, som folk husker. Den som kan give minder for livet eller sjove stunder at se tilbage på. Ud af de forskellige værtindegave idéer, der findes, kan bogen med udfordringer og sjove oplevelser give jer noget at tale om.

Det kan for de fleste netop være svært løbende at finde på de gode planer, udfordringer og oplevelser som par. Og her kommer vi til undsætning, da vores parudgave af vores bog netop giver din vært fri for at finde på gode oplevelsesmuligheder, men hvor bogen serverer sjove og spændende aktiviteter på et sølvfad.

Vi har desuden en pakkeløsning, hvor du kan købe et kamera eller en lille kamera printer med, så din værtinde kan printe sine billeder med det samme og vedlægge i bogen. 

 

Værtindegave idéer - 36 sjove og udfordrende date idéer samlet i én bog

Du kommer ikke til at løbe tør for idéer til oplevelser med denne bog, og det selvsamme gør den heldige værtinde ikke. Bogen indeholder 36 uforglemmelige og forskellige idéer til dates, som er alt fra både ude- og indendørs aktiviteter til personlige lege, der trækker jer tilbage i tiden og starter den gode samtale.

Mangler du andre gode værtindegave idéer, så kan du desuden glæde dig til, at vores familieudgave snart udkommer. Det er en perfekt gave til familiemedlemmet. Følg med løbende i vores tilbud hvor vi deler de kommende bøger og udgaver, som vi arbejder på.

 

MERE SOM DETTE

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Leder du efter de perfekte oplevelsesgaver til par, så kan vi hjælpe dig med en bog propfyldt med gode date idéer, sjove aktiviteter og mindeværdige øjeblikke.

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Laver I altid det samme, når I holder date aften? Læs med og bliv inspireret til noget nyt. Vi guider jer til kreative og personlige date idéer med kæresten!

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Idéer til dates hjemme kan sagtens være kreative, sjove og anderledes. Og så kan de udføres uden at skulle sørge for transport og børnepasning.