Værtindegave til par - Den originale gave med oplevelser

Værtindegave til par - Den originale gave med oplevelser 

Nu er det på tide at give den originale værtindegave til par, hvis du skal forbi til middag næste gang. En bog med inspiration og guides til oplevelser som jeres værter kan benytte sammen og skabe sjove, uforglemmelige og aktive minder.

Vores oplevelsesbog og parudgave har samlet 36 gennemtænkte aktiviteter og dateidéer, som kan give inspiration og føring på, hvad næste aktivitet skal være. Vores fineste mission er at bringe mennesker sammen og skabe gode grin og dragende samtaler.

Du kan allerede forudbestille bogen i dag.

 

Lad dine værter gemme minderne for livet

Om det ikke skulle være løgn, så kan dine værter med din medbragte værtindegave til par  også gemme deres minder og oplevelser. Du kan bestille vores udgave, hvor der gives et kamera eller en kamera printer med i købet. 

Dine værter kan derfor undervejs i deres oplevelser beholde minderne udprintet i deres bog. Det er medvirkede til, at de husker og kan genbesøge deres oplevelser og stunder senere. Den perfekte gave til parforholdet.

 

En værtindegave til par, hvor der skrabes til minder

Vi mener, at det skal være en leg lige fra begyndelsen, og derfor har vi lavet vores bog som en skrabebog, hvor parret løbende sammen kan skrabe sig til næste spændende oplevelse, aktivitet eller inspiration til kortere ture.

Lad dine værter komme ud af deres comfort zone med en værtindegave til par, som elsker at opleve og er med på selv den værste, og som tør satse på, at vores idéer til aktiviteter bringer dem tættere sammen.

Hop væk fra at give chokolade og blomster, og prøv kræfter med en anderledes og original værtindegave til par eller enkeltpersoner.

 

Dansk produceret bog

Du er selvfølgelig sikret en bæredygtig produktion, hvor vores produkter er lavet i samarbejde med et lokalt, dansk og svanemærket trykkeri, som kun benytter FSC-certificeret papir. Den bæredygtige gave, som dine værter kan have mange år frem, og ikke blot til chokoladen er spist eller blomsterne visnet.

Vores produkter er derfor lavet med omtanke for planeten og den natur, vi bør omfavne. Læs mere om os og vores produktion.

MERE SOM DETTE

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Oplevelsesgaver til par - En bog med unik inspiration

Leder du efter de perfekte oplevelsesgaver til par, så kan vi hjælpe dig med en bog propfyldt med gode date idéer, sjove aktiviteter og mindeværdige øjeblikke.

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Date idéer med kæresten – sjove og personlige oplevelse

Laver I altid det samme, når I holder date aften? Læs med og bliv inspireret til noget nyt. Vi guider jer til kreative og personlige date idéer med kæresten!

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Date idéer hjemme – kreative og sjove oplevelser i eget hjem

Idéer til dates hjemme kan sagtens være kreative, sjove og anderledes. Og så kan de udføres uden at skulle sørge for transport og børnepasning.